Mallivalikoima esivalmistettuja telttoja ja markiisia

Telttavalikoimastamme löytyy laaja valikoima esivalmistettuja markiiseja erilaisiin tehtäviin. Valmistamme markiisit korkean teknologian ja nykyaikaisista materiaaleista tarjoamalla asiakkaillemme sekä toimivia että kauniita arkkitehtonisia ratkaisuja.

Alumiini- ja puumallimme on suunniteltu esivalmistetuilla rakenteilla, niissä on sisätila, jossa ei ole sisäisiä tai ulkoisia tukitankoja. Voit valita eri muotoja ja kokoja 16-1000 m2.

Esivalmistetuilla rakenteilla on myös pitkäaikaiseen käyttöön soveltuvia ominaisuuksia, joita kuvataan yleensä tilapäisiksi rakenteiksi yksinkertaisten telttojen sijaan, ja niitä voidaan käyttää pitkäaikaiseen varastointiin ja kaupalliseen käyttöön. Moduulitelttamme ei vaadi perusvalmisteluja. Se sopii useimmille maapinnoille, kuten betonille ja ruoholle, kootaan muutamassa päivässä (riippuen koosta).

Kaikki esivalmistetut markiisit mukautuvat erittäin lujaan suulakepuristettuun ja galvanoituun alumiiniin, joka on kevyt, korroosionkestävä, houkutteleva ja kestävä. Esivalmistetut paviljongimme ja telttamme ovat helppoja purkaa ja kuljettaa käytön jälkeen ja ne voidaan vaihtaa muihin paikkoihin useita asennuksia varten. Mallitelttojen kokoa voidaan suurentaa tai muotoa muuttaa lisäkomponenteilla.

LUXTENT esivalmistettujen telttojen edut

Galvanoitu teräsrunko

Palamaton arkkitehtoninen teltta

Yli 10 vuoden kokemus

Ei välitukia

Kestää sääolosuhteita

Kestävä arkkitehtoninen teltan kangas

ArcoTenso

Toimiva galvanoitu esivalmistettu teltta ilman välitukia, valmistettu italialaisella tekniikalla. Koko vaihtelee 25 m2 äärettömyyteen moduulien yhdistämismahdollisuuden ansiosta. Laadukas arkkitehtoninen teltan kangas kestää kaikki sääolosuhteet, mikä tekee suunnittelusta monikäyttöisen ja sopivan kaikkiin tapahtumiin vuodenajasta riippumatta.

EcoChalet

Kestävä designteltta ekologiselle harrastajalle. Liimapuusta ja erikoismetalliliittimistä valmistettu runko kestää kaikki sääolosuhteet. Asiakkaan pyynnöstä kupoli voi olla läpinäkyvä tai valmistettu vaaditun värisestä erityisestä arkkitehtonisesta kankaasta. Tällainen muotoilu on tyylikäs ratkaisu kahviloihin, terasseihin, maalaistaloihin ja tapahtumiin.

Membrane

Kalvoteltat suunnitellaan yksilöllisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan epätyypillisiä ratkaisuja. Ne on rakennettu ilman välitukia, kiinnitetty ankkureilla ja niille on tunnusomaista ainutlaatuinen kupolin muoto. niihin mahtuu 100 henkilöä ja enemmänkin teltan mallista ja mitoista riippuen. Ne sopivat erinomaisesti kesähelteen virkistysalueille, urheilu- ja ruokailualueille.

EcoPergola

Toimiva ja ympäristöystävällinen teltta minimalistisella muotoilulla. Teltta on valmistettu italialaisen teknologian avulla ja se voidaan lasittaa tai pinnoittaa minkä tahansa värisellä arkkitehtuurikankaalla. Käytetään enimmäkseen yksityisiin rakennuksiin katoksina, terassikatoksina ja talojen lisäosina sekä ravintola-alalla eksklusiivisten terassien rakentamiseen.

Suositut esivalmistetut teltat