Glamping teltta

LUXTENT

Vuokra

Myynti

Palvelu

Vuokra

Myynti

Palvelu

Glamping-kokovaihtoehdot

GeoDome 6

Rakenteen mitat

Halkaisija:
Korkeus:
Alue:

6 m
3,6 m
28 m2

GeoDome 7

Rakenteen mitat

Halkaisija:
Korkeus:
Alue:

7 m
4,2 m
38 m2

GeoDome 8

Rakenteen mitat

Halkaisija:
Korkeus:
Alue:

8 m
4 m
50 m2

GeoDome Individual

Rakenteen mitat

Halkaisija:
Korkeus:
Alue:

jopa 4 m
jopa 2,5 m
jopa 20 m2

Myydään pallomaiset kupolirakenteet

EcoDome

EcoDome on pallomainen laminoitu viilupuurakenne, joka on ihanteellinen liimaussovelluksiin. Puurungon ansiosta tämä glamping vapautuu ympäristöön.

Puiset kupolirakenteet retkeilyyn ovat tulossa yhä suositummiksi hotellikompleksien omistajien keskuudessa joka vuosi. Tällaiset talot erottuvat ylittämättömästä kestävyydestä, ympäristöystävällisyydestä ja luotettavuudesta, ja niissä on myös tyylikäs ja samalla toimiva muotoilu.

GeoDome

GeoDome on rakennus rakennustalojen nopeaan pystytykseen. Kevyen alumiinirungon ansiosta nämä glamping-teltat on helppo valmistaa ja asentaa, mikä tarjoaa niille virkistyskeskuksen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Teräsrunkoiset kupurakenteet ovat saaneet merkittävää pitoa telttailussa ainutlaatuisen kestävyyden, monipuolisuuden ja mukavuuden yhdistelmän ansiosta. Saumattomasti modernin arkkitehtonisen suunnittelun ja innovatiivisen suunnittelun yhdistävät kupolit tarjoavat vankan suojan erilaisilta sääolosuhteilta, mutta myös parantavat retkeilykokemusta. Kun yhä useammat leiriläiset valitsevat nämä modernit turvakodit perinteisten hotellien sijaan, teräsrunkoinen kupolityyppi on valmis tasaiseen kasvuun ja kehitykseen, mikä muokkaa matkailumajoitusten tulevaisuutta.

EcoChalet

EcoChalet-malli on puisen telttakemping-rakennus, joka on neljännespallo (neliömäinen pohja pyöristetyillä holveilla). Täydellinen ratkaisu ruokailutilan, hallintorakennuksen, vastaanoton, tapahtumien alustan ja paljon muun järjestämiseen.

Puukehikkoinen luksuskemping on hieno tapa nauttia ja viihdyttää jopa äärimmäisissä sääolosuhteissa säilyttäen esteettisen eheyden. Puukehikkoinen katoksen rakenne kestää sään vaikutuksia, mikä tekee niistä fantastisen pitkäaikaisen investoinnin.

Turistileirintäalueiden rakentamisessa voit käyttää LUXTENT-pallomaisia glamping-telttoja, jotka tarjoavat asiakkaille ympärivuotista majoitusta.

Kuvagalleria glamping domesista

Glamping täyttövaihtoehdot

Tämä vaihtoehto ei ole nyt käytettävissä

Glamping sisustus esimerkkejä

Sana Glamping tarkoittaa ”homokasta retkeilyä”. Itse asiassa glamping yhdistää hotellihuoneen mukavuuden ja mahdollisuuden ulkoiluun.

Monin tavoin kaikki mukavuudet, jopa vuorten tai aavikon keskelle, voit asentaa kiiltoteltan kylpyhuoneella, että tämäntyyppinen virkistys on tullut erittäin suosituksi kaikkialla maailmassa.

Lisäosat Glamping-telttaan

Lämpeneminen

Käytämme erityistä eristystä, joka lämmittää ankarina talvikuukausina ja pitää glampingin kuumenemasta liian kuumana kesällä.

Lasitus

Panoraamalasia käytetään kupolilammituksissa ja mukana on myös ikkunan asennus rakenteen kattoon.

Ovet

Modulaarisen tiivistyksen avulla voit asentaa useita vaihtoehtoja oviin ja lisäeteihin.

Ilmanvaihto

Nykyaikaisissa glampingeissa ilmastointi ja sisäänrakennetut tuulettimet tuovat raitista ilmaa.

Ympärivuotiset Glamping-teltat myynnissä

Ekomatkailun aktiivinen kehittäminen on synnyttänyt arkkitehtuurissa sellaisen sanan kuin ”Glamping” – tämä on erillinen rakennelma tai rakenteiden verkosto, joka on lisääntyneen mukavuuden teltta.

Glamping-teltassa voit nauttia ulkoilun tunnelmasta, kun taas lomailijat pääsevät nauttimaan kaikista mukavuuden iloista: huonekalut, suihku, wc, sähkö, ilmastointi. Kaikki tämä mahdollistaa glamping-telttojen käytön ympäri vuoden.

Laadukkaat glamping-kuvut

Glamping-telttojen ostaminen Suomesta turistialueelle ei ainoastaan ratkaise kysymystä turistien mukavuudesta, vaan myös auttaa järjestämään matkailijoiden ruokaa ja luo näin ihanteelliset olosuhteet ulkoiluun.

Useimmiten glamping-teltat ovat pallomaisia, peitetty tiheällä markiisikankaalla, jossa on panoraamaikkunat. Glamping-kupolirakenne on uskomattoman kestävä ja kestää sekä voimakkaita tuulenpuuskia että liiallista rakenteellista rasitusta.

Jokainen geodeettinen pallo on omalla tavallaan ainutlaatuinen, mutta yritimme selvittää Suomen kannalta oleellisimmat vaihtoehdot glamping-paikkojen rakentamiseen.

Yrityksemme on kehittänyt sarjan ratkaisuja täysimittaisen tiivisteen luomiseen erilaisissa ympäristöolosuhteissa. Rakennuksemme sopivat täydellisesti mihin tahansa luonnonympäristöön ja niillä on minimaaliset vaikutukset ympäristöön.

Tarjoamme erilaisia järjestelmiä lämmitykseen sekä sähkön ja tarvittavan tiedonsiirron järjestämiseen. Lisäksi kannatamme eurooppalaisen tuotannon korkealaatuisten materiaalien käyttöä, mikä yhdessä teknologioidemme kanssa antaa meille takuun toiminnalle useiden vuosien ajan.

LUXTENTin kupoliteltat mahdollistavat telttailun järjestämisen Skandinaviassa. Ulkoilun ystävät, jotka eivät matkusta telttojen kanssa, ovat valmiita maksamaan paljon rahaa mukavista elinoloista luonnossa, kauniista valokuvista, koska laadukasta matkaa on pitkään arvioitu ensisijaisesti kauniilla valokuvilla sosiaalisessa mediassa. verkkoja. Ja tällaisten kuvien taustalla on korkealaatuista ja modernia arkkitehtuuria.

Uusien arkkitehtonisten ja suunnittelukuvien etsintä turisteja varten kannustaa kehittämään sellaista suuntaa kuin glamping. Jos haluat päästä pois kaupungin hälinästä ja piiloutua metsien ja vuorten sekaan, mutta et halua töyryä vaatimattomassa teltassa, niin glamping on ihanteellinen sinulle.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

| Työskentelemme verkossa
| +375 29 109 33 99
| Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

Palaute:


  Yhteystiedot

  | AZ1008, Azerbaidžan, Baku, Narimanovin alue, 2 Abdulazal Demirchizadeh, app 25
  | +994 50 630 72 73
  | Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

  Palaute:


   Yhteystiedot

   | 220040, Valko-Venäjän tasavalta, Minsk, 2. Sobinova kaista, 2
   | +375 29 109 33 99
   | Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

   Palaute:


    Yhteystiedot

    | Työskentelemme verkossa
    | +375 29 164 32 33
    | Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

    Palaute:


     Yhteystiedot

     | Dubai, Umm Suqeim Al Barsha Iridium Business Center, kirjelaatikko 391186
     | +971 50 559 3309
     | Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

     Palaute:


      Yhteystiedot

      | USA, New York, Brooklyn, 8855 Bay-Parkway 4N 11214
      | +1 6464631372
      | Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

      Palaute:


       Yhteystiedot

       | 02000, Ukraina, Kiova, Sechevykh Strel’tsov st., 77. BC «Smart Office»
       | +380 93 177 51 99
       | Ma-Pe 9.00-18.00; La-Su 11.00-16.30

       Palaute:


        Meidän sosiaalinen media:

        Instagram
        YouTube
        Pinterest
        Vkontakte