Mallisarja EcoPergola

Suunnittelukokovaihtoehto
EcoPergola 16 m²
Moduulin parametrit
Leveys:
Pituus:
4 m
4 m
Kapasiteetti
Juhlatilaisuus:
Noutopöytä:
10 henkilö
16 henkilö

Suunnittelukokovaihtoehto
EcoPergola 24 m²
Moduulin parametrit
Leveys:
Pituus:
4 m
6 m
Kapasiteetti
Juhlatilaisuus:
Noutopöytä:
14 henkilö
24 henkilö

EcoPergola Individual
Ota vastaan tarjous
EcoPergola malliin
Puisen pergolan kokoonpano
Puinen runkokokoonpano
Pinnoitemateriaali
Pergolas-ravintolan tärkeimmät edut
Kestää tuuli- ja lumikuormia
Hätäministeriön testiprotokollat
Ei välitukia
Italialaista tekniikkaa

Ota vastaan tarjous
EcoPergola malliin
Puiset pergolat ravintoloille ja kahviloille
Minimalistinen ja tyylikäs suorakaiteen muotoinen pergola ravintoloihin kestävällä puurungolla, joka on valmistettu liimapuusta ilman välitukia. Tämä pergola voidaan asentaa erikseen tai rakennuksen viereen ja se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Pergolaa täydentää lasipinnoite tai erityiset PVC-telttakankaat eri väreillä ja tekstuurilla; brändäys on myös mahdollista asiakkaan pyynnöstä. EcoPergolan vähimmäispinta-ala on 16 m2, mutta suuriin tiloihin voidaan valmistaa minkä kokoisia markiisia tahansa.
Toimivuutensa ja käytännöllisyytensä ansiosta EcoPergola on loistava vaihtoehto kahviloihin ja ravintoloihin. Sitä käytetään laajalti HoReCa-segmentissä istumapaikkojen, terassien, avoimien tonttien ja vapaa-ajan alueiden varustelun lisäämiseen sekä yksityisellä sektorilla mukavien ja tyylikkäiden terassien luomiseen.
Pergola on ulkopuutarha, joka muodostaa varjostetun käytävän, käytävän tai istuinalueen pystypylväistä tai pilareista, jotka yleensä tukevat poikkipalkkeja ja tukevaa avointa ristikkoa.
Puiset pergolat myynnissä Suomessa
Suunnittelurakenteet kaupallista toimintaa varten, pergolat ravintoloihin ja hotelleihin mukautuvat kaikenlaisiin ulkotiloihin ja mahdollistavat kapasiteettisi lisäämisen ympäri vuoden. Ravintolapergolan asennuksen etuna on, että se ei vaadi raskasta rakentamista.
Liiketoimintasi menestys perustuu kykyysi houkutella ja pitää asiakkaita, mutta tämän tavoitteen saavuttamiseksi useita tekijöitä on optimoitava ja yhdistettävä oikein. Tuotteidesi ja palveluidesi laatu on tärkeää, mutta sinun on myös osattava myydä imagoasi ja maksimoida näkyvyys. Pergola on esteettinen, mukava ja toimiva rakenne. Strategisesti sijoitettuna se voi lisätä merkittävää arvoa reagoivaan tarjoukseen. Tässä näkyy ravintolapergola, joka on monipuolinen ja tyylikäs ratkaisu, jota voit käyttää ja räätälöidä tarpeidesi mukaan.
Ravintoloissasi, pizzeroissasi, baareissasi, panimoissasi ja hotelleissasi käy ympäri vuoden, mutta todellinen kävijähuippu on monilla teistä keväällä ja kesällä, kun ilmasto on lämpimämpi. Talvella sisätiloissa pysyminen on enemmän välttämättömyys kuin valinta. Ei ole sattumaa, että useimmat ravintolat yrittävät varautua ilmastoongelmia vastaan asentamalla kaihtimia, katettuja lehtilehtiä tai vedenpitäviä sateenvarjoja, nämä tilat optimoidaan mahdollisimman paljon, vaikka alkaakin jäähtyä, yrittämällä kompensoida talven haittoja asentamalla lämmitysjärjestelmät. Nämä ratkaisut eivät kuitenkaan ole ihanteellisia eivätkä välttämättä riittäviä rankkasateiden, kovien tuulen tai erityisen vaikeiden sääolosuhteiden sattuessa. Baarien ja ravintoloiden pergolat ovat vankkarakenteisia, jotka mahdollistavat viihtyisän, turvallisen ja ilmastoidun ympäristön sääolosuhteista tai vuodenajasta riippumatta. Niiden avulla voit toivottaa asiakkaat tervetulleiksi ympäri vuoden, lisätä kapasiteettiasi ja siten myös tulojasi.