EcoChalet – Puurunkoinen markiisi

EcoChale 3d

Rakenteelliset kokovaihtoehdot

EcoChalet 36 m²

Moduulin parametrit

Leveys:
Pituus:

6 m
6 m

Kapasiteetti

Banketti:
Bufetti:

20 henkilö
30 henkilö

EcoChalet 64 m²

Moduulin parametrit

Leveys:
Pituus:

8 m
8 m

Kapasiteetti

Banketti:
Bufetti:

40 henkilö
50 henkilö

EcoChalet 100 m²

Moduulin parametrit

Leveys:
Pituus:

10 m
10 m

Kapasiteetti

Banketti:
Bufetti:

70 henkilö
85 henkilö

Hanki kaupallinen tarjous
LUXTENT-yhtiöltä

  OstaaVuokrataPalvelu

  Kaikki vaihtoehdot rakenteiden liittämiseksi

  Puiset teltat voidaan yhdistää toisiinsa minkä tahansa muotoisiksi hahmoiksi. Samaan aikaan quadrosphere-teltat voivat olla erikokoisia ja ne voidaan myös liittää toisiinsa. Vain rakenteet, joilla on sama kaareinen jänneväli, voidaan yhdistää toisiinsa: 6×6 ja 6×6, 8×8 8×8 ja muita kokoja. Riippuvien rakenteiden kokonaispinta-ala voi olla useita satoja neliömetriä. Samanaikaisesti ei ole toivottavaa järjestää rakenteita neliön muotoon, koska voi muodostua paikka kosteuden kerääntymiselle.

  Laaja sovellus puurakenteille

  Ravintolaliiketoiminta

  Esimerkki kolmen moduulin kiinnittämisestä

  Puiset teltat sopivat erinomaisesti ravintoloiden ja kahviloiden kesäterassin järjestämiseen. Puuteltta antaa vieraille turvallisen suojan tuulelta, auringolta ja sateelta, kun taas puurunko antaa kahvilallesi modernia tyyliä.

  Tapahtumat ja juhlat

  Esimerkki kahden moduulin yhdistämisestä

  Puinen teltta voi olla loistava paikka suuriin juhliin tai yksityisiin juhliin. Puurakenne näyttää harmoniselta sekä kaupungin keskustassa että yksityisellä sektorilla.

  Näyttelyt ja esitykset

  Esimerkki kolmen moduulin kiinnittämisestä

  Uusia tuotteita ja palveluita esiteltäessä tapahtuman sijainti on erittäin tärkeä. Värikäs puinen teltta voi rentoutua ja tehdä vaikutuksen show-kävijöihin.

  Puutalot ja glamping

  Esimerkki viiden moduulin kiinnittämisestä

  Puiset teltat sopivat erinomaisesti turistialueiden järjestämiseen. Kvadrosfääriteltta voidaan käyttää erillisenä glamping- tai toimistorakennuksena. Laaja kokovalikoima mahdollistaa puurakenteen käytön lähes mihin tahansa suuntaan.

  Hanki kaupallinen tarjous
  LUXTENT-yhtiöltä

   OstaaVuokrataPalvelu

   EcoChalet – Puinen telttasuunnittelugalleria

   Puurunkomallin tärkeimmät edut

   Kestää tuuli- ja lumikuormia

   Hätäministeriön testiprotokollat

   Ei välitukia

   Italialaista tekniikkaa

   Puisen teltan kokoonpano

   Kehyksen kokoonpano

   Liimattua puutavaraa
   Lisävarusteet ruostumattomasta teräksestä
   Terässinkityt liittimet

   Pinnoitemateriaali

   Palonkestävä arkkitehtoninen teltta
   Läpinäkyvä PVC-kangas
   Värin valinta RAL-standardin mukaan

   Seinän kokoonpano

   Kiinteä valkoinen tai läpinäkyvä seinä
   Nostava seinä
   Lasiseinät (ovet valinnainen)

   Chalet-tyylinen puinen teltta

   Jos olet kyllästynyt muoviin kaikkialla ja haluat osallistua planeettamme pelastamiseen, tämä on tietysti sinun valintasi! Upouusi puinen teltta on tehty sinua ja ideoitasi varten. Tässä teltassa on puiset markiisit, jotka on valmistettu korkealaatuisesta puusta. Se sopii erinomaisesti kahvilaksi tai ravintolaksi rannalla tai jonnekin puistoon tai metsäalueelle, leirintäalueille. Se tuo yhtenäisyyden tunteen luonnon kanssa puisten markiisien ansiosta. Puinen teltta voi olla loistava paikka suuriin juhliin tai yksityisiin juhliin.

   EcoChalet on puurunkoinen markiisimalli trendikkäässä ekologisessa tyylissä. Luonnonvärinen liimapuurunko näyttää ulkopuolelta erittäin vaikuttavalta ja muodostaa kodikkaan ja kevyen sisätilan ilman välitukia. Puumarkiisin kupoli voidaan lasittaa tai valmistaa minkä tahansa värisestä tai läpinäkyvästä erikoistelttakankaasta ja teltan runko voidaan maalata millä tahansa värillä asiakkaan toiveiden mukaan. Myös julkisivun tai erillisten alueiden lisäbrändäys on mahdollista.

   Puuteltan toimittaja Suomessa

   Tässä puisessa teltassa on monia räätälöityjä vaihtoehtoja: seinät, pinnoite ja runko. Jos haluat oven, lisää se.

   Puuteltassamme on kolme eri kokoa: 36m, 64m, 100m. Puiset teltat voidaan yhdistää toisiinsa minkä tahansa muotoisiksi hahmoiksi. Riippuvien rakenteiden kokonaispinta-ala voi olla useita satoja neliömetriä.

   Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on ulkonäkö. Tyylikäs puurakenne, väri ja tuoksu eivät jätä ketään välinpitämättömäksi. Ja tee valtava vaikutus vieraisiisi, jotka eivät halua jättää sinua. Erinomaisen ulkonäön lisäksi puurunkoisella telttamallilla on erinomaiset käyttöominaisuudet: se on vahva ja luotettava, kestää helposti tuuli- ja lumikuormia ja sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. EcoChalet-puutelttasta tulee elegantti ratkaisu terassien, uima-altaiden, maaseutukerhojen, kahviloiden, ravintoloiden ja ulkoilma-ajanviettoalueiden järjestelyyn.

   Älä missaa tätä tilaisuutta ja ole ympäristöystävällinen nyt!

   Muut mallit