Sisäurheilurakenteet

Sisäurheilurakenteet

Ratsastushalli

Tarjoamme monipuolisia palveluita ratsastushallien ja paviljonkien tuotannossa, myynnissä ja vuokrauksessa. LUXTENTin tilavat telttaratkaisut mahdollistavat korkeiden ja esteettömien tilojen luomisen ilman haitallisia välitukia hevosten liikkumiselle, ratsastukselle ja kilpailujen järjestämiselle ympäri vuoden. Ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmien avulla voimme ylläpitää ratsastushallissa miellyttävän lämpötilan sekä katsojille että kilpailijoille. Kaikki teltat valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, ja ne on helppo koota. Tarjoamme myös mahdollisuuden lisäbrändäykseen ja telttojen asentamiseen lähes mihin tahansa ympäristöön.

Monipuoliset sisäurheiluareenat

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita sisäurheiluareenoita harjoituksiin ja kilpailuihin. Pikakokoonpanopaviljongit tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon monikäyttöisten sisäurheilutilojen luomiseen. Ne eivät vaadi pitkiä asennusaikoja tai erikoislupia, kuten perinteiset rakennukset, samalla kun niiden kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin pysyvien rakennusten kustannukset. LUXTENTin runko- ja telttahallit mahdollistavat aktiivisen elämäntavan tarjoamisen myös syrjäisillä asuinalueilla, ja ne takaavat urheilun mukavuuden ja turvallisuuden säällä kuin säällä.

Teltat urheiluun
Sisäurheilurakenteet

Jää- tai rullarata. Karting

LUXTENTin runko- ja telttahalliratkaisut mahdollistavat katetun jäähallin rakentamisen niin kiinteisiin rakennuksiin kuin lähes mille tahansa maapinnalle tai maisemaan. Kestävät, luotettavat ja turvalliset telttamateriaalit mahdollistavat tilavien kaukaloiden pystyttämisen niin jäähalleihin kuin rullaluisteluareenoille. Nykyaikaiset ilmastointijärjestelmät ja tarkoin säädetty lämpötila takaavat, että jäähallipaviljonki toimii ympäri vuoden.

Harjoitukset, urheilijoiden majoitus ja kilpailujen järjestäminen näissä tyylikkäissä paviljongeissa tarjoavat viihtyisät ja kansainväliset standardit täyttävät puitteet.

Tribune-markiisit

Kaikissa urheilutapahtumissa, konserteissa tai festivaaleissa tärkeintä on yleisö. Tapahtumajärjestäjät pyrkivät ensisijaisesti huolehtimaan mukavasta sijoituksestaan, ja jos ottelu tai konsertti pidetään ulkona, on erittäin tärkeää huolehtia stadionin katsomoista, jotka ovat suojassa sateelta, tuulelta tai paahtavan auringon paahteelta. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää stadionin katos, joka on helppo asentaa ja mahdollistaa mukavuuden kaikille vierailijoille. Suurin etu on, että suunnittelu voidaan luoda yksilöllisen tilauksen mukaan, mikä tarkoittaa, että käytännössä ei ole rajoituksia. Tätä katsomokatosta voidaan käyttää jopa erittäin suurilla stadioneilla, ja se on valmistettu minkä tahansa värisenä.

Tänä päivänä telttarakenteita käytetään aktiivisesti parantamaan urheiluareenoiden käyttömukavuutta, myös suurimmissa tapahtumissa. Stadionin katsomokatos on ratkaisu, joka auttaa luomaan katsojille ihanteelliset olosuhteet mihin tahansa vuodenaikaan ja varmistamaan, että tapahtumasi on täynnä.

Sisäurheilurakenteet
Sisäurheilurakenteet

Tenniskentän rakentaminen

Tenniksen pelaaminen ei ole vain ammattiurheilua, vaan myös tapa pitää kuntoa monille ihmisille. Tennistä ei kuitenkaan voi pelata avoimilla alueilla ympäri vuoden – huono sää häiritsee. Ratkaisu oli rakentaa sisätenniskenttiä. Tällaisia kenttiä käyttävät ammattilaisten lisäksi myös amatöörit, ja suurten turnausten järjestäminen tällaisissa paikoissa on jo pitkään tullut tavanomaiseksi.

Laadukas tenniskenttäurheiluteltta

Runkotelttarakenne voi olla erinomainen paikka rakentaa tenniskenttä. Näin voit luoda leikkipaikan mahdollisimman pian ja eliminoida turhia kustannuksia, koska tenniskentän rakentamisen korkea hinta ei useinkaan salli kaikkien ideoiden toteuttamista.

Tivan markiisin muotoilun avulla voit suunnitella tilan haluamallasi tavalla. Telttatenniskenttää täydentävät lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät, mikä mahdollistaa sen käytön mihin aikaan vuodesta tahansa. Rakennetta voidaan täydentää muilla tärkeillä mukavuuselementeillä, mukaan lukien kätevät puku- ja wc-tilat sekä tarvittava valaistus. Rakenne on helposti skaalautuva – tarvittaessa urheiluhalliin mahtuu ei yksi, vaan useita kenttiä kerralla.

Asiantuntijamme kehittävät sinulle avaimet käteen -periaatteella yksilöllisen tenniskenttäratkaisun, joka täyttää kaikki laatu-, turvallisuus- ja mukavuusstandardit.

Voimistelu. Jooga. Pilates

LUXTENTin runko- ja telttahallit tarjoavat ihanteelliset tilat ryhmä- ja yksilöliikuntaharrastuksille, oli sitten aurinkoista tai sateista. Voit nauttia voimistelusta, joogasta, pilateksesta ja monista muista aktiviteeteista tilavissa paviljongeissamme, jotka soveltuvat minkä tahansa kävijämäärän tarpeisiin. Paviljonkit voidaan pystyttää missä tahansa – olipa kyse sitten hiekkarannasta tai vaikkapa rakennuksen katolta. Kestävät materiaalit, nopea pystytysaika ja tyylikäs muotoilu tekevät LUXTENT-paviljongeista parhaan vaihtoehdon modernille urheilukoululle tai -studiolle.

Anna aktiivisuudelle tila ja inspiroiva ympäristö, joka kannustaa kaikkia liikkumaan ja nauttimaan liikunnasta, oli sää mikä tahansa.

Sisäurheilurakenteet
Sisäurheilurakenteet

Jalkapalloareena

Talvella, kun jalkapallo-otteluita ei ole mahdollista järjestää avoimilla stadioneilla, ainoa ratkaisu on sisäjalkapallokenttä. Areenalla voit pelata otteluita mihin aikaan vuodesta hyvällä valaistuksella ja laadukkaalla kentällä. Nykyään tällaisissa tiloissa järjestetään harjoitusten lisäksi myös täysimittaisia kilpailuja, ja maan jalkapalloinfrastruktuurin kehitystaso määräytyy tällaisten ”laatikoiden” lukumäärän mukaan.

Runko-telttarakenne ilman välitukia on täydellinen alustan luomiseen. Tässä tapauksessa jalkapalloareenan rakentaminen ei vie paljon aikaa ja säästää rahaa. Itse kentän lisäksi telttarakenteeseen on helppo asentaa katsomot ja pukuhuoneet, luoda mukava valaistus ja lämmitys, joten sisäjalkapalloareenan rakentaminen on tänään myös hieno uutinen faneille, joista monet joutuvat kieltäytymään. osallistua suosikkijoukkueensa otteluihin huonon sään vuoksi.

Jalkapallokenttien lisäksi, joiden käyttö on pääosin kausiluonteista, on mahdollista järjestää myös ympärivuotisen minijalkapallokentän rakentaminen. Tätä varten rakennetta täydentää lattiapäällyste ja huonelämpötilan säätö varmistetaan asentamalla ilmastointijärjestelmiä.

Areenan rakentaminen on optimaalinen ratkaisu monien urheilulajien kausiluonteisuusongelmaan.

LUXTENT on urheiluteltan asiantuntija

Tarjoamme urheilutelttoja sisältäen suunnittelun, valmistuksen, markkinoinnin ja avaimet käteen -ratkaisun. Väestön terveiden elämäntapojen tukeminen ja urheilun korkeiden saavutusten kehittäminen ovat paikallis- ja valtiotason erikoisjärjestöjen toiminnan pääsuuntauksia Suomessa. Kätevien ja joka säällä käytettävissä olevien katettujen urheilupaviljonkien rakentaminen on tärkeä askel kohti näiden tavoitteiden saavuttamista.

LUXTENT tarjoaa myyntiin tai vuokralle nykyaikaisia runko- ja telttahallit urheiluun liittyviin tarkoituksiin:

  • Ratsastushallit;
  • Jää- ja rullaradat;
  • Tennis- ja sulkapallokentät;
  • Teltat voimistelu-, jooga- ja pilateskäyttöön;
  • Sisäjalkapallo, lentopallo, koripallo ja muut urheilulajit;
  • Kattoiset uima-altaat.

Urheiluhallien rakentaminen mahdollistaa urheilukoulujen harjoittelupotentiaalin laajentamisen sekä harjoitusten, kokoontumisten ja kilpailujen järjestämisen paikallisella ja kansainvälisellä tasolla, lisää laitosten arvovaltaa ja houkuttelee uusia opiskelijoita.

Nopeasti koottavat urheilupaviljongit ja hangaarit voivat täyttää monia tarkoituksia; voit sijoittaa niiden sisälle paikkoja kaikenlaisille urheilulajeille, merkitä lisäksi erillisiä vyöhykkeitä, varustaa ne ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmillä, lisätä tribüünialueita ja jopa yhdistää ne isoihin rakennuskohteisiin.

LUXTENTin esittämät modernit telttaurheiluhallit auttavat sinua luomaan tilan mukavaan urheilijoiden majoittumiseen, urheilukaluston varastointiin, palkintoseremonioiden järjestämiseen ja kaikkien urheilutapahtumien järjestämiseen korkeimmalla tasolla taso.

Telttojen kaikki käyttöalueet

We have taken parts in hundreds of events and celebrations. Take a look at our portfolio and review the range of tents to select a perfect, safe and reliable solution for your important event or your business.

Years of experience in cooperation with various restaurant business companies allow us to find the best solutions for the most unusual and exclusive orders. Therefore, we will find the best option for you or design an individual tent conforming to your requirements.

Telttamme ovat monikäyttöisiä; ne sulautuvat maisemaan, sopivat kaikkiin arkkitehtonisiin muotoihin ja suorittavat samalla tärkeitä tehtäviä.

Telttaamme leimaa kestävyys ja monipuolisuus sekä laadukas muotoilu. Se tekee niistä enemmän kuin vain toimivia tiloja ja täydentää kohdetta kauniilla arkkitehtonisella ratkaisulla.

Pyrimme tekemään markiiseistamme paitsi toimivia, myös mukavia. Siksi tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja mukavien ja mukavien tilojen luomiseen urheilutoimintaan.

Kiinnitämme suurta huomiota asiakkaidemme tilausten toiveisiin ja ominaisuuksiin ja siksi ratkaisemme mielellämme monimutkaisimmatkin tehtävät tarjoamalla kaikille tuotantoyrityksille tarvittavat ja toimivat markiisit.

Tapahtumat

We have taken parts in hundreds of events and celebrations. Take a look at our portfolio and review the range of tents to select a perfect, safe and reliable solution for your important event or your business.

Ravintolaliiketoiminta

Years of experience in cooperation with various restaurant business companies allow us to find the best solutions for the most unusual and exclusive orders. Therefore, we will find the best option for you or design an individual tent conforming to your requirements.

Arkkitehtuuri

Telttamme ovat monikäyttöisiä; ne sulautuvat maisemaan, sopivat kaikkiin arkkitehtonisiin muotoihin ja suorittavat samalla tärkeitä tehtäviä.

Yksityinen sektori

Telttaamme leimaa kestävyys ja monipuolisuus sekä laadukas muotoilu. Se tekee niistä enemmän kuin vain toimivia tiloja ja täydentää kohdetta kauniilla arkkitehtonisella ratkaisulla.

Urheilu

Pyrimme tekemään markiiseistamme paitsi toimivia, myös mukavia. Siksi tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja mukavien ja mukavien tilojen luomiseen urheilutoimintaan.

Toimiala

Kiinnitämme suurta huomiota asiakkaidemme tilausten toiveisiin ja ominaisuuksiin ja siksi ratkaisemme mielellämme monimutkaisimmatkin tehtävät tarjoamalla kaikille tuotantoyrityksille tarvittavat ja toimivat markiisit.