Sisäurheilurakenteet

Ratsastushalli

Tuotamme, myymme ja vuokraamme katettuja ratsastushalleja ja paviljonkeja. Tilavat LUXTENT-teltat mahdollistavat minkä tahansa korkeuden tiloja ilman välitukia hevosten murtamiseen, ratsastukseen ja kilpailujen järjestämiseen ympäri vuoden. Ilmastointi- ja ilmastointijärjestelmien avulla on helppo ylläpitää katsojille ja kilpailijoille miellyttävä lämpötila ratsastushallissa. Kaikki teltat on valmistettu laadukkaista kestävistä materiaaleista ja helposti koottavia, ne voidaan lisäbrändäillä ja asentaa melkein mihin tahansa.

Sisäurheiluareenat

Tarjoamme urheiluhallien rakentamista harjoituksiin ja kilpailuihin. Pikakokoonpanopaviljongit ovat loistava vaihtoehto monikäyttöisten urheiluhallien majoitukseen. Ne eivät vaadi paljon aikaa kokoonpanoon ja erityislupiin, kuten rakentamisen tapauksessa, kun taas niiden kustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin pääomarakennusten kustannukset. LUXTENTin runko- ja telttahallit mahdollistavat aktiivisen elämäntavan myös syrjäisillä asuinalueilla ja varmistavat urheilun mukavuuden ja turvallisuuden säällä kuin säällä.

Jää- tai rullarata. Karting

LUXTENTin runko- ja telttahallien avulla voit rakentaa katetun jäähallin paitsi kiinteään rakennukseen, myös lähes mille tahansa pinnalle tai maisemaan. Kestävät, luotettavat ja turvalliset telttamateriaalit mahdollistavat tilavien kaukaloiden kokoamisen valulattialla jää- tai rullaareenoihin. Nykyaikaisten ilmastointijärjestelmien ja vaaditun lämpötilatason ylläpitämisen ansiosta on mahdollista toteuttaa ympäri vuoden toimiva jäähallipaviljonkihallihanke.

Treenit, urheilijoiden majoitus ja kilpailujen järjestäminen tyylikkäissä paviljongeissa ovat viihtyisiä ja korkeimman kansainvälisen tason arvoisia.

Tribune-markiisit

Kaikissa urheilutapahtumissa, konserteissa tai festivaaleissa tärkeintä on yleisö. Tapahtumajärjestäjät pyrkivät ensisijaisesti huolehtimaan mukavasta sijoituksestaan, ja jos ottelu tai konsertti pidetään ulkona, on erittäin tärkeää huolehtia stadionin katsomoista, jotka ovat suojassa sateelta, tuulelta tai paahtavan auringon paahteelta. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää stadionin katos, joka on helppo asentaa ja mahdollistaa mukavuuden kaikille vierailijoille. Suurin etu on, että suunnittelu voidaan luoda yksilöllisen tilauksen mukaan, mikä tarkoittaa, että käytännössä ei ole rajoituksia. Tätä katsomokatosta voidaan käyttää jopa erittäin suurilla stadioneilla, ja se on valmistettu minkä tahansa värisenä.

Tänä päivänä telttarakenteita käytetään aktiivisesti parantamaan urheiluareenoiden käyttömukavuutta, myös suurimmissa tapahtumissa. Stadionin katsomokatos on ratkaisu, joka auttaa luomaan katsojille ihanteelliset olosuhteet mihin tahansa vuodenaikaan ja varmistamaan, että tapahtumasi on täynnä.

Hangaariteltta tenniskentälle

Tenniksen pelaaminen ei ole vain ammattiurheilua, vaan myös tapa pitää kuntoa monille ihmisille. Tennistä ei kuitenkaan voi pelata avoimilla alueilla ympäri vuoden – huono sää häiritsee. Ratkaisu oli rakentaa sisätenniskenttiä. Tällaisia kenttiä käyttävät ammattilaisten lisäksi myös amatöörit, ja suurten turnausten järjestäminen tällaisissa paikoissa on jo pitkään tullut tavanomaiseksi.

Laadukas tenniskenttäurheiluteltta

Runkotelttarakenne voi olla erinomainen paikka rakentaa tenniskenttä. Näin voit luoda leikkipaikan mahdollisimman pian ja eliminoida turhia kustannuksia, koska tenniskentän rakentamisen korkea hinta ei useinkaan salli kaikkien ideoiden toteuttamista.

Tivan markiisin muotoilun avulla voit suunnitella tilan haluamallasi tavalla. Telttatenniskenttää täydentävät lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät, mikä mahdollistaa sen käytön mihin aikaan vuodesta tahansa. Rakennetta voidaan täydentää muilla tärkeillä mukavuuselementeillä, mukaan lukien kätevät puku- ja wc-tilat sekä tarvittava valaistus. Rakenne on helposti skaalautuva – tarvittaessa urheiluhalliin mahtuu ei yksi, vaan useita kenttiä kerralla.

Asiantuntijamme kehittävät sinulle avaimet käteen -periaatteella yksilöllisen tenniskenttäratkaisun, joka täyttää kaikki laatu-, turvallisuus- ja mukavuusstandardit.

Voimistelu. Jooga. Pilates

Framework-teltat sopivat ryhmä- ja yksilöliikuntaharrastuksiin säällä kuin säällä. Voimistelu, jooga, pilates ja muut aktiviteetit tilavissa paviljongeissa ovat saatavilla mihin tahansa kävijämäärälle, kun taas paviljonki voidaan asentaa mihin tahansa järjestäjien valitsemaan paikkaan hiekkarannasta rakennuksen katolle. Kestävät materiaalit, nopea pystytysnopeus ja tyylikäs ulkonäkö tekevät LUXTENT-paviljonkeista parhaan vaihtoehdon nykyaikaisiin urheilukouluihin ja -studioihin.

Jalkapalloareena

Talvella, kun jalkapallo-otteluita ei ole mahdollista järjestää avoimilla stadioneilla, ainoa ratkaisu on sisäjalkapallokenttä. Areenalla voit pelata otteluita mihin aikaan vuodesta hyvällä valaistuksella ja laadukkaalla kentällä. Nykyään tällaisissa tiloissa järjestetään harjoitusten lisäksi myös täysimittaisia kilpailuja, ja maan jalkapalloinfrastruktuurin kehitystaso määräytyy tällaisten ”laatikoiden” lukumäärän mukaan.

Runko-telttarakenne ilman välitukia on täydellinen alustan luomiseen. Tässä tapauksessa jalkapalloareenan rakentaminen ei vie paljon aikaa ja säästää rahaa. Itse kentän lisäksi telttarakenteeseen on helppo asentaa katsomot ja pukuhuoneet, luoda mukava valaistus ja lämmitys, joten sisäjalkapalloareenan rakentaminen on tänään myös hieno uutinen faneille, joista monet joutuvat kieltäytymään. osallistua suosikkijoukkueensa otteluihin huonon sään vuoksi.

Jalkapallokenttien lisäksi, joiden käyttö on pääosin kausiluonteista, on mahdollista järjestää myös ympärivuotisen minijalkapallokentän rakentaminen. Tätä varten rakennetta täydentää lattiapäällyste ja huonelämpötilan säätö varmistetaan asentamalla ilmastointijärjestelmiä.

Areenan rakentaminen on optimaalinen ratkaisu monien urheilulajien kausiluonteisuusongelmaan.

LUXTENT on urheiluteltan asiantuntija

Tarjoamme urheilutelttoja sisältäen suunnittelun, valmistuksen, markkinoinnin ja avaimet käteen -ratkaisun. Väestön terveiden elämäntapojen tukeminen ja urheilun korkeiden saavutusten kehittäminen ovat paikallis- ja valtiotason erikoisjärjestöjen toiminnan pääsuuntauksia Suomessa. Kätevien ja joka säällä käytettävissä olevien katettujen urheilupaviljonkien rakentaminen on tärkeä askel kohti näiden tavoitteiden saavuttamista.

LUXTENT tarjoaa myyntiin tai vuokralle nykyaikaisia runko- ja telttahallit urheiluun liittyviin tarkoituksiin:

  • Ratsastushallit;
  • Jää- ja rullaradat;
  • Tennis- ja sulkapallokentät;
  • Teltat voimistelu-, jooga- ja pilateskäyttöön;
  • Sisäjalkapallo, lentopallo, koripallo ja muut urheilulajit;
  • Kattoiset uima-altaat.

Urheiluhallien rakentaminen mahdollistaa urheilukoulujen harjoittelupotentiaalin laajentamisen sekä harjoitusten, kokoontumisten ja kilpailujen järjestämisen paikallisella ja kansainvälisellä tasolla, lisää laitosten arvovaltaa ja houkuttelee uusia opiskelijoita.

Nopeasti koottavat urheilupaviljongit ja hangaarit voivat täyttää monia tarkoituksia; voit sijoittaa niiden sisälle paikkoja kaikenlaisille urheilulajeille, merkitä lisäksi erillisiä vyöhykkeitä, varustaa ne ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmillä, lisätä tribüünialueita ja jopa yhdistää ne isoihin rakennuskohteisiin.

LUXTENTin esittämät modernit telttaurheiluhallit auttavat sinua luomaan tilan mukavaan urheilijoiden majoittumiseen, urheilukaluston varastointiin, palkintoseremonioiden järjestämiseen ja kaikkien urheilutapahtumien järjestämiseen korkeimmalla tasolla taso.

Telttojen kaikki käyttöalueet

We have taken parts in hundreds of events and celebrations. Take a look at our portfolio and review the range of tents to select a perfect, safe and reliable solution for your important event or your business.

Years of experience in cooperation with various restaurant business companies allow us to find the best solutions for the most unusual and exclusive orders. Therefore, we will find the best option for you or design an individual tent conforming to your requirements.

Telttamme ovat monikäyttöisiä; ne sulautuvat maisemaan, sopivat kaikkiin arkkitehtonisiin muotoihin ja suorittavat samalla tärkeitä tehtäviä.

Telttaamme leimaa kestävyys ja monipuolisuus sekä laadukas muotoilu. Se tekee niistä enemmän kuin vain toimivia tiloja ja täydentää kohdetta kauniilla arkkitehtonisella ratkaisulla.

Pyrimme tekemään markiiseistamme paitsi toimivia, myös mukavia. Siksi tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja mukavien ja mukavien tilojen luomiseen urheilutoimintaan.

Kiinnitämme suurta huomiota asiakkaidemme tilausten toiveisiin ja ominaisuuksiin ja siksi ratkaisemme mielellämme monimutkaisimmatkin tehtävät tarjoamalla kaikille tuotantoyrityksille tarvittavat ja toimivat markiisit.

Tapahtumat

We have taken parts in hundreds of events and celebrations. Take a look at our portfolio and review the range of tents to select a perfect, safe and reliable solution for your important event or your business.

Ravintolaliiketoiminta

Years of experience in cooperation with various restaurant business companies allow us to find the best solutions for the most unusual and exclusive orders. Therefore, we will find the best option for you or design an individual tent conforming to your requirements.

Arkkitehtuuri

Telttamme ovat monikäyttöisiä; ne sulautuvat maisemaan, sopivat kaikkiin arkkitehtonisiin muotoihin ja suorittavat samalla tärkeitä tehtäviä.

Yksityinen sektori

Telttaamme leimaa kestävyys ja monipuolisuus sekä laadukas muotoilu. Se tekee niistä enemmän kuin vain toimivia tiloja ja täydentää kohdetta kauniilla arkkitehtonisella ratkaisulla.

Urheilu

Pyrimme tekemään markiiseistamme paitsi toimivia, myös mukavia. Siksi tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja mukavien ja mukavien tilojen luomiseen urheilutoimintaan.

Toimiala

Kiinnitämme suurta huomiota asiakkaidemme tilausten toiveisiin ja ominaisuuksiin ja siksi ratkaisemme mielellämme monimutkaisimmatkin tehtävät tarjoamalla kaikille tuotantoyrityksille tarvittavat ja toimivat markiisit.