Teltat tapahtumiin

Teltat tapahtumiin

Yritystapahtumat

Voit vuokrata meiltä tilavan ja tyylikkään paviljongin yritystapahtumaan. LUXTENT-teltat voivat olla mitä tahansa kokoa ja kokoonpanoa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden kaavoitukseen kaikenlaisiin aktiviteetteihin: lastenalue, vyöhykkeet valokuvauksille, työpajoille ja rauhalliselle vapaa-ajalle, vaatekaapit tai jopa tupakointihuoneet.

Voit järjestää sisätilaa lisää lisäämällä huonekaluja, valaisimia, ilmastointia tai lämmitysjärjestelmää, maalata ulkopinnan merkkiväreillä ja kiinnittämällä telttaan brändilogon. Nykyaikaiset suuret yritystilaisuuksien paviljongit ovat mukavia, tilavia ja turvallisia, kun taas niiden asennus ja purkaminen on helppoa ja nopeaa.

Joukkotilaisuuksien teltat

Tapahtumateltat soveltuvat kaiken kokoisten festivaalien, konserttien ja muiden massatapahtumien järjestämiseen. Suurilla tapahtumapaviljoneilla ei ole lähes mitään rajoituksia koon ja muodon suhteen: ne voidaan sijoittaa erikseen tai yhdistää yhdeksi markiisiryhmäksi, jossa on mukava mikroilmasto, valaistus ja ilmanvaihtojärjestelmä.

Sijainnista, sääolosuhteista ja vieraiden määrästä riippuen voit tilata paviljonkeja tapahtumiin yksittäisen projektin mukaan ja lisäksi brändätä erilliset vyöhykkeet tai koko teltan kokonaisuutena. LUXTENT-paviljongit takaavat tapahtumasi onnistumisen.

Teltat tapahtumiin
Teltat tapahtumiin

Hääteltta

Tilavat ja elegantit ulkohääpaviljongit eivät ainoastaan korvaa perinteistä ravintolaympäristöä, vaan mahdollistavat juhlien järjestämisen lähes missä tahansa ympäristössä, tarjoten kauniin ja mukavan tilan kaikille vieraille. Kevyet ja ilmavat teltat luovat juhlan ilmapiirin ja toimivat täydellisenä paikkana ulkoiselle hääseremonialle, jonka jälkeen ne muuntuvat juhlasaliksi, tanssilattian alustaksi ja valokuvauksen näyttämöksi. Hääpaviljonki tarjoaa tilaa monipuoliselle vierasmäärälle, ja kaikki vieraat voivat nauttia mukavasta ympäristöstä sisätilan mukavuuden sekä ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmien ansiosta.

Tarjoamme myös paviljonkien sisustus- ja ulkoasumahdollisuuksia, mukaan lukien huonekalut ja valaistusjärjestelmät. LUXTENTin avulla varmistat virheettömän hääjuhlan järjestämisen!

Anna meille kunnia olla osa unohtumatonta päivääsi ja luoda ympäristö, joka vastaa täysin unelmiesi hääjuhlaa.

Näyttelyt

Tarjoamme tyylikkäitä ja mukavia paviljonkeja kaikenkokoisiin näyttelytapahtumiin. Nykyaikaiset LUXTENT-teltat luovat viihtyisiä tiloja ja mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden esittelyn vaikuttavalla tavalla niin sisällä kuin ulkona. Laaja valikoima materiaaleja ja muotoja toteuttaa suunnitteluideoita pienistä näyttelyistä suuriin massatapahtumiin.

Näyttelypaviljonki voidaan varustaa kalusteilla tai suunnitella yritystyyliin logolla, mikä houkuttelee lisää kävijöitä. LUXTENT-markiisin avulla teemalliset näyttelyt, maalausnäyttelyt sekä koneiden, innovaatioiden ja uusien tuotteiden esittelyt ovat mieleenpainuvia ja hedelmällisiä.

tapahtumateltat
tapahtumateltat

Esittely

Esitykset ovat olennainen työkalu projektin tai brändin kattavassa edistämisessä, ja niiden järjestäminen vaatii erityistä huolellisuutta. LUXTENT tarjoaa teemapaviljonkeja, jotka on suunniteltu erityisesti tällaisiin tilaisuuksiin. Brändättyjen telttojen kirkkaat logot ja huolellisesti harkitut design-elementit herättävät vieraiden mielenkiinnon ja tarjoavat upean taustan valokuva- ja videokuvauksille. Erilaisten vyöhykkeiden kätevä järjestely, silmiinpistävät valaistusratkaisut sekä harkittu sisustus vahvistavat yrityksesi positiivista imagoa.

Nopea pystytysmahdollisuus lähes missä tahansa paikassa, valittavissa oleva teltan koko ja houkutteleva hintataso tekevät telttapaviljongistamme täydellisen ratkaisun esitystilaisuuksien luomiseen ja järjestämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaviin ja mieleenpainuviin esityksiin LUXTENTin tyylikkäissä ja monipuolisissa paviljongeissa.

Yksityiset juhlat

Syntymäpäivät, vuosipäivät, ystävien kokoontumiset, lasten lomat – kaikki perhe- ja yksityistilaisuudet voidaan järjestää tyylikkäissä ja tilavissa paviljongeissa. LUXTENT-paviljonki tarjoaa paremman vaihtoehdon perinteiselle ravintolalle, sillä se tarjoaa tilaa kaikille vieraille ja voidaan pystyttää lähes mihin tahansa paikkaan. Sääolosuhteista riippumatta loma on mukava modernin ilmalämmitys- ja ilmastointijärjestelmän ansiosta. Lisäksi poikkeuksellinen valaistus luo ainutlaatuisen juhlatunnelman, joka jää vieraidesi mieleen ikuisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda unohtumattomia yksityistilaisuuksia LUXTENTin tyylikkäissä ja monipuolisissa paviljongeissa.

tapahtumateltat

Valmistusjuhlat

Valmistusjuhla on tapahtuma, jonka jokainen nuori muistaa loppuelämänsä, ja on erittäin tärkeää tehdä tästä lomasta kaunis ja valoisa.

LUXTENT tarjoaa mahdollisuuden vuokrata teltta valmistujaisjuhliin.

Käyttämällä nykyaikaisia telttoja on mahdollista paitsi luoda paikka tapahtumalle, myös tarjota sille kaikki tarvittavat olosuhteet, jotta lomasta tulee unohtumaton. Voit valita paviljongin koon mille tahansa vierailijamäärälle ja tilata sisä- ja ulkotilojen sisustuksen oppilaitoksen väreillä tai valitulla tyylillä. Epätavallinen valaistus ja kirkkaat valokuvavyöhykkeet tekevät tapahtumasta koskettavan ja tunnelmallisen, mikä tekee varmasti vaikutuksen nuoriin.

Autonäyttely

Tutustu autonäyttelyitä varten räätälöityihin premium-tapahtumasuojaihimme. Telttamme autonäyttelyyn yhdistää saumattomasti tyyliä ja toimivuutta tarjoten ihanteellisen ratkaisun ajoneuvojen esittelyyn. Autonäyttelyiden teltat tarjoavat kestävän ja tyylikkään muotoilun, mikä takaa säänkestävän suojan autonäyttelyllesi.

Laadukkaat teltamme on rakennettu kestämään erilaisia sääolosuhteita, mikä takaa kestävän ratkaisun ulkoilmanäyttelyihin. Tee pysyvä vaikutelma ja määrittele autonäyttelytilasi uudelleen valitsemalla huippuluokan telttamme.

autonäyttelyn teltat

Teltat musiikkifestivaaleille

Musiikkifestivaalien suurilla teltoilla on tärkeä rooli sekä näyttämön että koko musiikkipaikan peittämisessä. Nämä rakenteet suojaavat laitteita ja esiintyjiä arvaamattomilta sääolosuhteilta, kuten sateelta tai kuumalta auringolta, mahdollistaen festivaalin jatkumisen kaikissa olosuhteissa. Lisäksi teltat luovat katsojille mukavan tilan, joka tarjoaa varjoa ja suojaa tuulelta. Ne myös parantavat akustiikkaa ja auttavat luomaan paremman äänen. Tämän seurauksena suuret teltat tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja korkeaa laatua musiikkitapahtumiin.

Tapahtumateltta toimittaja Suomessa

LUXTENT valmistaa, myy ja vuokraa esivalmistettuja paviljonkeja tapahtumia varten. Nykyaikaisia telttojamme käytetään kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen pienistä yksityisjuhlista suuriin joukkolomiin, joihin osallistuu useita tuhansia vieraita:

Tapahtumateltat ja -telttoja Suomessa

Monet yritykset ja yksityishenkilöt pitävät parempana telttapaviljonkeja, koska tämä on kätevä ja helposti saavutettavissa oleva tapa järjestää tapahtuma mukavasti ja konseptin mukaisesti, varsinkin kun käytettävissä olevat kiinteät paikat eivät mahdu kaikkiin vieraisiin.

Suuretkin paviljongit on helppo koota ja yhtä helppo purkaa tapahtuman jälkeen. Ne tarjoavat suojaa huonolta säältä, tuulelta tai polttavalta auringolta, kun taas laajat lisävarustemahdollisuudet tekevät teltan sisäilmasta mukavan kaikkina vuodenaikoina. Eri muotojen, kokojen ja suunnitteluvaihtoehtojen ansiosta on mahdollista valita tapahtumaan, vuodenaikaan ja osallistujamäärään sopivin teltta tai paviljonki, jolloin markiisi sulautuu saumattomasti ympäröivään maisemaan. Paviljonkiin on myös mahdollista tilata brändäys ja koristella se valitulla tyylillä.

Kaikki LUXTENT-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista materiaaleista ja ne täyttävät turvallisuusvaatimukset.

Kaikki sovellusalueet

We have taken parts in hundreds of events and celebrations. Take a look at our portfolio and review the range of tents to select a perfect, safe and reliable solution for your important event or your business.

Years of experience in cooperation with various restaurant business companies allow us to find the best solutions for the most unusual and exclusive orders. Therefore, we will find the best option for you or design an individual tent conforming to your requirements.

Telttamme ovat monikäyttöisiä; ne sulautuvat maisemaan, sopivat kaikkiin arkkitehtonisiin muotoihin ja suorittavat samalla tärkeitä tehtäviä.

Telttaamme leimaa kestävyys ja monipuolisuus sekä laadukas muotoilu. Se tekee niistä enemmän kuin vain toimivia tiloja ja täydentää kohdetta kauniilla arkkitehtonisella ratkaisulla.

Pyrimme tekemään markiiseistamme paitsi toimivia, myös mukavia. Siksi tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja mukavien ja mukavien tilojen luomiseen urheilutoimintaan.

Kiinnitämme suurta huomiota asiakkaidemme tilausten toiveisiin ja ominaisuuksiin ja siksi ratkaisemme mielellämme monimutkaisimmatkin tehtävät tarjoamalla kaikille tuotantoyrityksille tarvittavat ja toimivat markiisit.

Tapahtumat

We have taken parts in hundreds of events and celebrations. Take a look at our portfolio and review the range of tents to select a perfect, safe and reliable solution for your important event or your business.

Ravintolaliiketoiminta

Years of experience in cooperation with various restaurant business companies allow us to find the best solutions for the most unusual and exclusive orders. Therefore, we will find the best option for you or design an individual tent conforming to your requirements.

Arkkitehtuuri

Telttamme ovat monikäyttöisiä; ne sulautuvat maisemaan, sopivat kaikkiin arkkitehtonisiin muotoihin ja suorittavat samalla tärkeitä tehtäviä.

Yksityinen sektori

Telttaamme leimaa kestävyys ja monipuolisuus sekä laadukas muotoilu. Se tekee niistä enemmän kuin vain toimivia tiloja ja täydentää kohdetta kauniilla arkkitehtonisella ratkaisulla.

Urheilu

Pyrimme tekemään markiiseistamme paitsi toimivia, myös mukavia. Siksi tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja mukavien ja mukavien tilojen luomiseen urheilutoimintaan.

Toimiala

Kiinnitämme suurta huomiota asiakkaidemme tilausten toiveisiin ja ominaisuuksiin ja siksi ratkaisemme mielellämme monimutkaisimmatkin tehtävät tarjoamalla kaikille tuotantoyrityksille tarvittavat ja toimivat markiisit.