Näyttelyteltat

LUXTENT

Design

Myynti

Palvelu

Design

Myynti

Palvelu

Teltat näyttelyihin ja esittelyihin

Temaattiseen näyttelyyn osallistumista pidetään saavutettavimpana alustana heidän tuotteidensa esittelyyn. Teltan ostaminen näyttelyä varten on yleensä useita kertoja halvempaa kuin samankokoisen erillisen näyttelypaviljongin vuokraaminen.

Mutta telttanäyttelypaviljonkien tärkein etu on, että ne eivät riipu kiinteiden tilojen ulkoasusta. Erilaisten suunnittelumallien avulla voit asentaa minkä tahansa kokoisen ja muotoisen siirrettävän näyttelyteltan, jossa on tarvittava määrä vitriinejä, ikkunoita ja sisäänkäyntejä.

Näyttelytilatelttoja Suomessa

Teltan käyttö näyttelyyn Suomessa mahdollistaa vain yhden muodon tuotteiden esittelyyn – ulkonäyttelyn. Siksi vierailijoiden viihtyvyydestä kannattaa huolehtia etukäteen. Näyttelytelttaan asennetaan vuodenajasta riippuen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät.

Tärkeä osa näyttelyä on vierailijoiden houkutteleminen osastollesi, ja tätä varten sinun on kiinnitettävä heidän huomionsa. Kirkkaasti sisustettu teltta tuotteiden esittelyä varten antaa sinun erottua merkittävästi ympäröivien osastojen taustasta ja houkutella mahdollisimman monta näyttelyvierailijaa. Teltan brändäys, kuten logo, tuotenimi, tuotteen nimi tai mainoslauseet levitetään suoraan teltan ulkopintaan, joten mainostauluja tai bannereita ei tarvitse asentaa.

Näyttelyteltat myytävänä Suomi

Näyttelyn kaarevista teltoista on hyötyä paitsi sen osallistujille, myös järjestäjille: jos sinulla on sähköt ja tarvittavat kommunikaatiot näyttelyalueelle, iso teltta sopii pitkäaikaiseen tai pysyvään käyttöön lisänäyttelyalueeksi tai -informaatioksi keskusta.

Näyttely- ja esittelyteltat LUXTENT tarjoavat avaimen yrityksen tuotteiden onnistuneeseen esittelyyn. Teltta on valmis saamaan huomion näyttelyosastollesi!

Näyttelytelttojen kuvagalleria

Näyttelytelttojen ja -paviljonkien vaihtoehtoja

ArcoTenso Trend

ArcoTenso on Suomen paras näyttelykaariteltta. Ulkonäyttelyt ovat loistava tapa esitellä tuotteitasi tai palveluitasi yleisölle. ArcoTenso Trendin suunnittelemia kaarevia telttoja käytetään näyttelytiloihin 100 m2 asti.

Näyttelytelttaan voidaan sijoittaa näyttelyn teemasta ja järjestäjien tavoitteista riippuen erilaisia näyttelyesineitä, tuotteita, varusteita, esittelyosastoja ja infomateriaaleja. Kaikki tämä osoittaa yrityksesi työn tai valmistamiesi tuotteiden erikoisuuden.

ArcoTenso Prima

Ulkonäyttelyteltan käyttö on loistava tapa lisätä liikennettä paviljongillesi. Näyttelytelttoja on erikokoisia, mutta suosittelemme, että kiinnität huomiota ArcoTenso Priman muotoiluun, jopa 25 metriin. Vertailun vuoksi henkilöauton säännöllinen koko on 5×2 m, eli tällaiselle paikalle on täysin mahdollista asentaa 1-2 näyttelykopiota.

Tämän koon avulla voit luoda pienen valotuksen, joka kiinnittää huomion olematta liian ylivoimainen. Pieniä näyttelytelttoja voisi verrata kojuihin yhdellä suurella erolla. Näyttelyteltta on ensisijaisesti tapa herättää vierailijoiden huomio ja kertoa tuotteistasi.

ArcoTenso Grand

Jos puhumme suurten näyttelyesineiden, esimerkiksi uusien rakennus- tai maatalouskoneiden esittelystä, tarvitaan vastaavasti suurempi telttarakenne. ArcoTenso Grand on iso paviljonkiteltta, joka pärjää hyvin tässä tehtävässä – perinteinen ilme ja muoto luovat bisnestunnelmaa ja korostavat näyttelyn teemaa.

Suuria näyttelypaviljonkeja käytetään pitkäaikaisiin tapahtumiin tai kiinteän näyttelytilan tilalle. Telttapaviljongista tulee minkä tahansa näyttelyn tai näyttelyn vetovoiman keskus. Tukemattoman rungon ansiosta telttapaviljonki mahtuu sisälle lukuisia katsojia ja pystyy helposti toteuttamaan isokokoistenkin tavaroiden esittelyn. Paviljonkia voidaan käyttää erillisinä telttoina tai yhtenä kokonaisuutena, jonka pinta-ala on enintään 1500 m2.

EcoChalet

Puiset näyttelyteltat ovat tyylikäs ja ainutlaatuinen ratkaisu messualueiden rakentamiseen. EcoChalet-teltat on valmistettu liimapuusta ja niiden muotoilu yhdistää luonnonmateriaalien estetiikkaa ja rakenteen toimivuutta. Puiset teltat voidaan valmistaa erikokoisina ja -muotoisina, joten ne voidaan mukauttaa näyttelyn tai messujen tarpeisiin.

Jos haluat tehdä vaikutuksen muihin paitsi tuotteillasi, myös heidän esittelyllään, suosittelemme kiinnittämään huomiota EcoChalet-malliin. Paviljongin suunnittelu puurungolla markiisin kannella ei jätä välinpitämättömiä katsojia.

Tilaa teltta näyttelyyn

Lisäosat näyttelytelttaan

Yhteystiedot

Yhteystiedot

| Baltian toimisto: 00-682 Warszawa, ul. Hoża 86 lok. 410
| +48 513 686 651 (WhatsApp)
| Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

Palaute:


  Yhteystiedot

  | AZ1008, Azerbaidžan, Baku, Narimanovin alue, 2 Abdulazal Demirchizadeh, app 25
  | +994 50 630 72 73 (WhatsApp)
  | Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

  Palaute:


   Yhteystiedot

   | Baltian toimisto: 00-682 Warszawa, ul. Hoża 86 lok. 410
   | +48 513 686 651 (WhatsApp)
   | Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

   Palaute:


    Yhteystiedot

    | 00-682 Warszawa, ul. Hoża 86 lok. 410
    | +48 572 059 109 (WhatsApp)
    | Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

    Palaute:


     Yhteystiedot

     | Dubai, Umm Suqeim Al Barsha Iridium Business Center, kirjelaatikko 391186
     | +48 513 686 651 (WhatsApp)
     | +971 50 559 3309
     | Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

     Palaute:


      Yhteystiedot

      | USA, New York, Brooklyn, 8855 Bay-Parkway 4N 11214
      | +48 513 686 651 (WhatsApp)
      | Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

      Palaute:


       Yhteystiedot

       | 02000, Ukraina, Kiova, Sechevykh Strel’tsov st., 77. BC «Smart Office»
       | +48 572 059 109 (WhatsApp)
       | Ma-Pe: 9.00-18.00; La-Su: Suljettu

       Palaute:


        Meidän sosiaalinen media:

        Instagram
        YouTube
        Pinterest
        Vkontakte